Κοντός Χαράλαμπος
Τεχνικός Τύπου
Brief info

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Ο Χαράλαμπος Κοντός του Βασιλείου είναι κάτοικος Αθηνών (Κολωνός). Είναι απόφοιτος του τότε Γυμνασίου (σήμερα Λύκειο) και ακολούθησε το
επάγγελμα του πατέρα του στις Γραφικές Τέχνες. Ασχολήθηκε με όλο το φάσμα της παλαιάς και νέας τεχνολογίας πάνω στις γραφικές Τέχνες, κάνοντας αρκετά σεμινάρια τόσο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Ασχολήθηκε με τον συνδικαλισμό όπου και διετέλεσε Α’ Αντιπρόεδρος και Γ. Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Τεχνικών Τύπου Αθήνας σχεδόν 20 χρόνια. Ασχολήθηκε όταν συνταξιοδοτήθηκε με τα κοινά της περιοχής του, όπου με το ψηφοδέλτιο του Γ. Καμίνη εκλέχθηκε Αντιπρόεδρος του 4ου Διαμερίσματος. Επίσης Πρόεδρος Β/Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής πάντα βέβαια στο 4ο Διαμέρισμα Αθηνών, με 47 δημοτικά σχολεία και Νηπιαγωγεία. Ήταν εκλεγμένος πρόεδρος της Λέσχης Φιλίας Κολωνού, όπου και την ανέδειξε σε πρότυπο Λεσχών. Έκαναν πάρα πολλά ταξίδια με οικονομικά πακέτα τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Δημιουργήσαν χορευτικά γκρουπ, κάνοντας επίδειξη στο Λόφο Ηπίου Κολωνού . Έφερε γιατρούς όπου συνταγογραφούσαν στα μέλη εντός της Λέσχης, έκαναν συνεστιάσεις με φαγητό και πολύ χορό αφήνοντας πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις. Σήμερα κατέχει τον τίτλο του εκπροσώπου της Λέσχης Κολωνού, μετά από ψηφοφορία των μελών της Λέσχης.

Έχει την τιμή να είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του ΧΑΡΗ ΔΟΥΚΑ (ΑΘΗΝΑ ΤΩΡΑ) και θα παλέψει για μεγαλύτερο εκδημοκρατισμό στην πόλη του.

Αφήστε ένα σχόλιο

ΑΘΗΝΑ ΤΩΡΑ All Rights Reserved.