Κουφάκης Παναγιώτης
Νομικός LLM -Διεθνολόγος - Υποψήφιος διδάκτορας της Νομικής Σχολής Αθηνών
Brief info

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης,της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών και του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου.

Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στις Πολιτικές επιστήμες με ειδικότητα στην Στρατηγική και Διπλωματία στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης και στο Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το 2004 τιμήθηκε με βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών για μελέτη που εκπόνησε με θέμα “Η πολιτιστική ενσωμάτωση των ξένων μεταναστών στην Ελλάδα”.

Μιλάει αγγλικά ,γαλλικά, γερμανικά και εβραϊκά.

Έχει εργαστεί ως Επιστημονικός Συνεργάτης στο Μορφωτικό τμήμα της Γαλλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα,ως Δημοσιογράφος -Ανταποκριτής στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες, ως Ακόλουθος Τύπου στην Πρεσβεία της Γαλλίας,ως Επιστημονικός Συνεργάτης στην Διεύθυνση Διπλωματικού και Ιστορικού Αρχείου του Υπουργείου Εξωτερικών, ως Δικηγόρος στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους και στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Τα τελευταία δύο χρόνια υπήρξε Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου στην Ιορδανία.Είναι Δικηγόρος και Υποψήφιος Διδάκτορας της Νομικής Σχολής.
 

Αφήστε ένα σχόλιο

ΑΘΗΝΑ ΤΩΡΑ All Rights Reserved.