Ζαχαροπούλου Αθανασία (Θάνια)
Τραπεζικός Υπάλληλος - Εκλεγμένη σύμβουλος της 7ης Δ.Κ.
Brief info

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Η Θάνια Ζαχαροπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι 46 ετών, έζησε μερικά από τα παιδικά της χρόνια στην Πάτρα λόγω της εργασίας των γονέων της και στη συνέχεια στην Αθήνα όπου ζει και εργάζεται σε θέση ευθύνης στον τραπεζικό χώρο (Υποδιευθύντρια Διεύθυνσης), τον οποίο υπηρετεί επί 28 έτη με συνέπεια και συνεχή επιμόρφωση σε ό,τι αφορά το αντικείμενό της. Είναι μητέρα ενός αγοριού 10 ετών, μαθητή δημόσιου σχολείου των Αμπελοκήπων και κατοικεί στην ευρύτερη περιοχή της 7ης Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων ήδη από την παιδική της ηλικία, γνωρίζοντας ‘’από πρώτο χέρι’’ τις ανάγκες της, ενώ ενδιαφέρεται έντονα για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής με τη συμμετοχή της ως μέλος σε τοπικούς Συλλόγους, όπως λ.χ. στον Πολιτιστικό Σύλλογο Άνω Αμπελοκήπων κ.α. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα, αποτελεί εκλεγμένο μέλος του Συμβουλίου της 7ης Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων, θέση στην οποία είχε την τιμή να εκλεγεί στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2019.

Έχοντας πρόσφατα λάβει, ως υψηλόβαθμο στέλεχος Τράπεζας, εξειδίκευση με πιστοποίηση στην πράσινη ανάπτυξη στον τραπεζικό χώρο, την οικονομική αποτίμηση της κλιματικής αλλαγής και τη βιωσιμότητα στην επόμενη ημέρα (ESG & SUSTAINABLE FINANCE), με ιδιαίτερη χαρά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Χάρη Δούκα, Υποψηφίου Δημάρχου και επικεφαλής του συνδυασμού “ΑΘΗΝΑ ΤΩΡΑ”, διακρίνοντας σε αυτόν εντιμότητα και όρεξη για δουλειά, ειδικότερα στο πλαίσιο χάραξης βιώσιμων ενεργειακών και κλιματικών πολιτικών, ώστε η Αθήνα να αποτελέσει ένα πρότυπο βιωσιμότητας και ανθεκτικότητας.

Είναι πρόθυμη να εργασθεί για την επίτευξη των σκοπών του συνδυασμού “ΑΘΗΝΑ ΤΩΡΑ” του Χάρη Δούκα και ευελπιστεί ότι με την επαγγελματική και μορφωτική εμπειρία της, αλλά και με την ήδη αποκτηθείσα εμπειρία της περί τα κοινά, θα συμβάλει στην επίτευξη των στόχων του συνδυασμού ως Σύμβουλος της 7ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων.

Αφήστε ένα σχόλιο

ΑΘΗΝΑ ΤΩΡΑ All Rights Reserved.