«Διάλογοι με τον Χάρη Δούκα. Η Αθήνα Τώρα και Αύριο». Επεισόδιο 3: Συζήτηση με μια χρήστρια ψυχοδραστικών ουσιών στην Αθήνα

Στο πλαίσιο των διαδικτυακών ραδιοφωνικών συζητήσεων, με τίτλο «Διάλογοι με τον Χάρη Δούκα. Η Αθήνα Τώρα και Αύριο», ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων συνομιλεί με τη Γεωργία, χρόνια χρήστρια ψυχοδραστικών ουσιών, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες σήμερα στην πρωτεύουσα.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, αναδεικνύονται σοβαρά θέματα, όπως ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των αστέγων, στην Αθήνα, είναι άνθρωποι εξαρτημένοι από διάφορες ουσίες και προτείνονται λύσεις, έτσι ώστε οι χρήστες να αποκαταστήσουν τις γέφυρες με τη ζωή.

«Το πρόβλημα είναι κοινό, δεν είναι μόνο δικό μας» επισημαίνει η  Γεωργία, η οποία καλεί όποιον εκλεγεί στο δημαρχιακό θώκο της Αθήνας να προχωρήσει σε καλύτερο συντονισμό των προγραμμάτων απεξάρτησης, τα οποία, όπως επισημαίνει, δεν θα πρέπει να υιοθετούν τιμωρητικές πρακτικές, ενώ παράλληλα ζητά να δημιουργηθούν περισσότεροι χώροι ελεγχόμενης χρήσης.

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο το podcast του υποψήφιου Δημάρχου της Αθήνας, Χάρη Δούκα στην ιστοσελίδα www.athinatora.gr και στους παρακάτω συνδέσμους:

Spotify https://open.spotify.com/episode/6es4ArRKMTtEART2RSMOLZ?si=28eee39aa6bd4380

SoundCloud https://on.soundcloud.com/RVMji

YouTube https://www.youtube.com/watch?v=AqCioOLW21c

Αφήστε ένα σχόλιο

ΑΘΗΝΑ ΤΩΡΑ All Rights Reserved.