Χάρης Δούκας από την πλατεία Κοραή: «Η στιγμή να αγωνιστούμε για την Αθήνα είναι τώρα!»

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική εκδήλωση, του υποψήφιου Δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα, στο περίπτερο του Συνδυασμού «Αθήνα ΤΩΡΑ», στην πλατεία Κοραή, το βράδυ της Τετάρτης.

Στην ομιλία του προς τους Αθηναίους και τις Αθηναίες ο κ. Χάρης Δούκας, ανέφερε: «Τώρα είναι η στιγμή να αγωνιστούμε για την Αθήνα. Η αλαζονική, αναποτελεσματική και ανεπαρκής δημοτική αρχή του κ. Μπακογιάννη πρέπει να ηττηθεί. Η Αθήνα δεν αντέχει άλλα πέντε χαμένα χρόνια. Δεσμεύομαι, βάσει του προγράμματος μου, για μια πόλη ανθεκτική, που θα στέκεται όρθια στις προκλήσεις. Που οι γειτονιές της θα αναπνέουν και δεν θα πνίγονται στα προβλήματα τους. Μια Αθήνα, πράσινη, ασφαλή, καθαρή και δημιουργική για όλους. Αθήνα, η στιγμή είναι τώρα».

Ο Χάρης Δούκας επισήμανε χαρακτηριστικά: «Στην Αθήνα του 2023, άνθρωποι κρατιούνται από όπου μπορούν για να μην τους πάρει το ρέμα, στη Βασιλίσσης Σοφίας, στον Ευαγγελισμό. Πρέπει να προχωρήσουν τα αντιπλημμυρικά έργα, η μελέτη του 2019 που δεν έγινε ποτέ, η ορεινή υδρονομία, να αξιοποιήσουμε τους λόφους μας που είναι παρατημένοι. Η Αθήνα είναι μία πόλη πολύ σκληρή και για τους ανθρώπους που έχουν μεγάλη οικονομική δυσκολία. Οι πολίτες της Αθήνας πληρώνουν από τα πιο ακριβά δημοτικά τέλη. Πιο ακριβά πληρώνουν στον Άγιο Παντελεήμονα, στα Σεπόλια και το Ρουφ, από ότι στην Γλυφάδα και στη Βουλιαγμένη. Και τι προσφέρει ο Δήμος; Προσφέρει πάρκα, δημοτική συγκοινωνία, ποιότητα αέρα;»

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, κ. Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος τόνισε: «Ως κάτοικος Αθηνών θέλω έναν Δήμαρχο κοντά μας, δίπλα μας καθημερινά. Δεν θέλουμε έναν Δήμαρχο απόμακρο, έναν Δήμαρχο πρίγκιπα. Για να πάψει η Αθήνα να έχει Δήμαρχο πρίγκιπα, πρέπει να ψηφίσουμε έναν Δούκα, τον Χάρη Δούκα.»

Το παρών έδωσε πλήθος κόσμου, μέλη οργανώσεων και φορέων που στηρίζουν τον Συνδυασμό «Αθήνα ΤΩΡΑ», στελέχη, βουλευτές του Πασόκ-Κινήματος Αλλαγής και εκπρόσωποι κομμάτων και κινήσεων όπως: Βολτ Ελλάδος, ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ, Δημοτική Κίνηση Πράσινη Αθήνα, Κόμμα Πειρατών Ελλάδος.

Αφήστε ένα σχόλιο

ΑΘΗΝΑ ΤΩΡΑ All Rights Reserved.